print deze pagina

Bedrijfspresentatie

wereldkaart-atag-wwp

 

ATAG Verwarming Nederland B.V. is fabrikant en leverancier van hoogwaardige cv-toestellen en zonne-energiesystemen. ATAG bedient hiermee zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Naast Nederland worden de toestellen inmiddels in vele Europese landen verkocht. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Gelderse Lichtenvoorde waar ruim 200 medewerkers zich inzetten voor de ontwikkeling, fabricage, service en verkoop van de producten.

ATAG maakt deel uit van de Ariston Thermo Group, een wereldspeler op gebied van verwarming en warmwaterbereiding. In 2016 werd een omzet behaald van € 1,43 miljard. Wereldwijd - in meer dan 150 landen - zijn 7 miljoen producten verkocht; Ariston Thermo heeft 6.900 medewerkers, kent 59 eigen vestigingen en 8 vertegenwoordigingen in 36 landen, 22 productielocaties in 13 landen en 19 R&D vestigingen in 12 landen. Het complete productaanbod wordt aangeboden onder de merken Ariston, ATAG, ELCO, Chaffoteaux, Racold en NTI.

 

Bekijk onze bedrijfsvideo >>

ATAG exporteert haar producten naar meer dan 12 landen.

De ATAG producten worden onder andere verkocht in; België, Engeland, Duitsland, Ierland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Turkije, Denemarken, USA etc.

 

iso 9001

 

Missie
ATAG heeft voortdurend de ambitie om dé vernieuwer te zijn in techniek, prestaties en design. ATAG maakt het haar klanten, leveranciers en medewerkers zo aangenaam mogelijk door de innovatieve specialist te blijven in de 'core' business van ATAG: Hoog Rendementstechniek. Daarmee heeft ATAG grote voorsprong ten opzichte van de concurrent op het gebied van het ontwikkelen, produceren en vermarkten van hoogwaardige verwarmingsproducten en diensten. Kortom, ATAG is 'the best you can buy'.

 

Producten
ATAG heeft een uitgebreid productenscala waarbij het gebruik van de RoestVastStalen warmtewisselaar consequent de hoofdrol speelt. Dit edelmetaal is onderhoudsarm en zorgt voor een langere levensduur met een gegarandeerd Super Hoog Rendement. Voor iedere woon- of werkomgeving kan ATAG een product bieden wat gegarandeerd het beste biedt. Specifieke producteigenschappen zijn: A-kwaliteit (duurzaam, betrouwbaar, veilig), comfortverhogend, milieuvriendelijk, energiebesparend en design. De productenrange bestaat uit de CV-ketels ATAG Q-Serie, Q-CC, E-Serie, Q-Solar en de utiliteitsserie ATAG XL. De toestellen zijn in diverse vermogens en systemen (Compact, Solo en Comfort) verkrijgbaar. ATAG biedt ook thermostaten, boilers en ZonLichtSystemen.

Bedrijfspand zijaanzicht

 

Exclusieve verkooppunten: ATAG SelectDealers
De verkoop van de producten verloopt grotendeels via een dealernetwerk van ruim 500 ATAG SelectDealers verspreid over heel Nederland. Door middel van trainingen en uitgebreide ondersteuningsvormen worden zij opgeleid tot echte ATAG specialisten. Bovendien biedt de ATAG SelectDealer cv-plus. Dit is een financieel aantrekkelijk pakket die extra voordelen biedt bij aanschaf van een ATAG cv-ketel, uitgebreide garantievoorwaarden en vakkundige installatie en service van de ATAG SelectDealer.

 

ATAG Heating Group
De ATAG Heating Group is gespecialiseerd in verwarmings- en warmwatertoestellen en zonne-energiesystemen. Onder de paraplu van deze holding ressorteren de ATAG werkmaatschappijen, waaronder het hoofdkantoor ATAG Verwarming Nederland B.V.

 

ATAG Verwarming
Nederland B.V.

Postbus 105
7130 AC Lichtenvoorde
T: 0544 391 777